+34 690 06 88 70 info@jsimmo.eu

J&S Immo

 

Jaarlijks vertrekken duizenden mensen naar Spanje om zich er permanent te vestigen, of om er te genieten van een welverdiende vakantie. Velen worden door J&S Immo, als makelaarskantoor, gespecialiseerd in woningen in de omgeving van Alicante, begeleid bij hun zoektocht.
 

Sinds 2003 is J&S Immo actief op de Spaanse woningmarkt. Wij staan voor kwaliteit en vertrouwen. J&S Immo bekijkt de panden in Spanje persoonlijk en alleen de beste vinden hun weg naar onze website en op die manier naar onze klant. Het kopen van een woning in Spanje moet een aangename ervaring zijn. Door de ingewikkelde juridische procedures en de papieren romslomp kan dit anders uitpakken. J&S Immo bespaart klanten tijd en geeft de zekerheid dat een vertrouwde koop gerealiseerd kan worden.

 

De woningen die J&S Immo aanbiedt bevinden zich in en rondom de stad Alicante; El Campello (vooral de wijk Coveta Fuma), San Juan, Bonalba, Busot, Gran Alacant, Santa Pola. Maar ook Villajoyosa en  Finestrat zowel aan de kust als in het authentieke dorp.


 


Hopelijk tot snel hier in Alicante,


Met vriendelijke groet,

 

 

Dave Janson

Type

Plaats

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Referentienummer

grondstuk

bebouwd

Uitzicht:

Zwembad:

Uitgebreid Zoeken