+34 690 06 88 70 info@jsimmo.eu

Gran Alacant


Gran Alacant, in het zuiden van het autonome gebied Valencia ligt op slechts 10 minuten van de internationale luchthaven van Alicante verwijderd.Gran Alacant is een bekende vakantiebestemming in het zuiden van de provincie Alicante. Deze toeristische ontwikkeling is gebouwd over de “Cabo de Santa Pola”, een groene zone, tussen het gebergte en strand van “Carabasí”. Het eiland van “Tabarca”, een voormalig toevluchtsoord van Barbarijse piraten en het natuurlijk park van de zoutmijnen zijn prachtige plekken om te bezoeken.

Er heerst het hele jaar door een middellands zeeklimaat, met een gemiddelde temperatuur van 18 graden.
Gran Alacant met ongeveer 10.000 inwoners is het hele jaar door een rustige urbanisatie.

De Duinen van “Carabassi” is een ongerept en goed verzord gebied waar het belangrijkste strand van Gran Alacant te vinden is. Het strand is een lang, goudkleurig zandstrand met turqois en kristalhelder water. In deze kuststreek is er een grote passie voor watersporten zoals kitesurfen of windsurfen. Er zijn daarom vele scholen te vinden die het hele jaar door intensieve cursussen aanbieden.De urbanisatie is gebouwd op een 100-tal meter boven de zeepsiegel en biedt daardoor wonderbare uitzichten over de kust. Het elegante complex biedt allerlei diensten en apparatuur. Pretparken en een groot winkelcentrum voldoen aan alle behoeften van de bezoekers en inwoners.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke en elegante plek, om te genieten van een rustige vakantie onder de spaanse zon, dan is Gran Alacant zeker een aanrader.

Type

Plaats

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Referentienummer

grondstuk

bebouwd

Uitzicht:

Zwembad:

Uitgebreid Zoeken