+34 690 06 88 70 info@jsimmo.eu

Geschakelde woning Te Koop in Bonalba, Alicante

Ref: JSimmo-B269 ---- Prijs:124.950€

2 Slaapkamers 2 Badkamers Gemeenschappelijk

Gelegen in een rustig deel van het golfresort Bonalba, presenteren wij u dit ruime herenhuis met 2 slaapkamers, dat u een vrij uitzicht op de bergen biedt.

Gelegen in de omheinde urbanisatie los Almendros biedt het pand u een goed lichte geslote keuken, een toiletruimte met wasbakje, een ruime woon / eetkamer die uitkomt op een terras dat u op zijn beurt weer toegang geeft tot de tuin. Terug in het huis neemt u de trap naar de bovenverdieping waar u 2 slaapkamers met inbouwkasten en een familiebadkamer tussen de slaapkamers vindt. Vanuit de grote slaapkamer heeft u toegang tot een uitkijkterras met een panoramisch uitzicht op de bergen. Het pand biedt u een extra bonus van een enorme kelder die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot ...?. Parkeerplaats naast hethuis, en toegang tot een speeltuin en een gemeenschappelijk zwembad.

Het pand ligt dicht bij de "pitch and put" en de driving range. Het golfclubhuis bevindt zich aan de andere kant van de golfbaan, samen met het commerciële centrum van Bonalba dat u toegang geeft tot cafés, restaurants, winkels, supermarkt, enz. Het strand van El Campello ligt op 15 minuten rijden en de luchthaven is slechts 20 minuten met de auto. Deze woning kan een ideaal vakantie woning voor zowel golfers als niet-golfers zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Delen


View a PDF of this Property

Contact Heeft u een vraag? Vraag het J&S Immo

Sending Your Enquiry Please Wait...

Type

Plaats

Prijs Min.

Prijs Max.

Slaapkamers

Referentienummer

grondstuk

bebouwd

Uitzicht:

Zwembad:

Uitgebreid Zoeken